Als je naar de kapper gaat, wil je er uitzien en je voelen als een miljoen dollar. En als je krullend haar hebt, moet je er zeker van zijn dat ze weten wat ze doen. Dit kan soms nog wel eens een hele opgave zijn. Je moet namelijk maar net iemand in jouw omgeving treffen die jouw wensen begrijpt! Daarnaast is het ook essentieel om de juiste producten voor je haar te gebruiken. Zodat je bouncy krullen tussen knipbeurten door er formidabel uitzien.

Hoe kan ik zelf mijn krullen verzorgen?

Je herkent het misschien wel: je loopt de salon van je krullenkapper uit met perfect haar! Maar hoe houdt je dit bij?  Je wilt natuurlijk mooie, gezonde krullen die vol volume zitten. Een goede stylist kan je krullen zo knippen dat ze er weer verzorgd en mooi uitzien. Ook kunnen kappers gespecialiseerd in krullen je tips geven over hoe je je haar na het knippen het beste kunt stylen. Maar wat als je haar van nature droog is? Of als je gekleurd haar hebt? Of zelfs als je gewoon een meer natuurlijke look wilt? Wat als je voor al deze dingen zou kunnen zorgen met één product? Nou, dat kan! CURL CAP is het product dat je haar hydrateert en tegelijkertijd helpt het te beschermen tegen schade door hitte en UV-licht. Het helpt je krullen tot drie dagen na gebruik mooi te houden!

Zet doelen voor jezelf en je kapper!

We gaan allemaal wel eens door periodes waarin we wat anders willen met onze coupe. Wanneer je een krullenkapper hebt gevonden die jouw wensen hierin begrijpt, is het belangrijk om open-minded te blijven. Soms kost je droom haar simpelweg wat meer tijd. Dit kan komen door de extra verzorging die er nodig is. Of het behalen van een bepaalde lengte, voordat jij je haar kunt laten knippen zoals je graag wilt. Jij en je kapper weten waar jullie naartoe streven en dat is waar het aan het einde van de dag om draait!